BSO Almere

Knutselkookclub Almere gaat verhuizen naar Haarlem!

Er zijn op dit moment helaas geen activiteiten meer te boeken. We verwelkomen jullie uiteraard graag vanaf maart bij Haarlem dependance.

Kook-BSO

Opzoek naar een leuke naschoolse opvang waar je kind ook nog wat van opsteekt? Tijdens onze BSO (aan de Rodinweg 55) gaan de kinderen aan de slag om zelf avondeten te maken. Kinderen leren over koken door te kijken, voelen, proeven en ruiken. De koks maken kennis met verschillende smaken en ingrediƫnten, terwijl ze een lekkere, leuke en natuurlijk gezonde maaltijd klaarmaken. We hebben lessen toegespitst op alle leeftijden van kleuter tot tiener.

De kinderen worden door ons opgehaald van school en krijgen natuurlijk eerst wat te eten en te drinken. We beginnen met wat koken knutselen en spelen tot dat we aan de slag gaan met het avondeten. Iedere maand hebben we een ander thema die in de nieuwsbrief bekend gemaakt wordt. Om 17:30 gaan we aan tafel en gezamenlijk eten. Ouders kunnen de kinderen dan om 18:00 uur (na het avondeten) ophalen bij de Knutselkookclub. Indien gewenst is het mogelijk om bij het ophalen maaltijden mee te nemen zodat ook jullie als ouders zelf niet meer hoeven te koken.

Nieuwsgierig? Kom in november gezellig een proeflesje doen! Aanmelden kan via almere@knutselkookclub.nl

De data waarop een proeflesje gevolgd kan worden zijn als volgt: donderdag 14 november, donderdag 21 november, vrijdag 22 november, maandag 25 november of dinsdag 26 november.

Voor de proeflessen zijn kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 welkom. De kinderen hoeven thuis niet meer te eten want aan h et einde van deze proefles eten ze het eigen gemaakt eten lekker op. De kinderen hoeven verder niks mee te nemen en we vragen voor deze proeflessen 5 euro per kind. Aanmelden? almere@knutselkookclub.nl

Kook-bso

Kookclub 4-6
Kook-bso 4 t/m 6 jaar
Kookclubs 7 t/m 11
Kook-bso 7 t/m 11