Kook-bso 4 t/m 6 jaar Almere

Kookclub 4-6 jaar
Kookclub 4-6 jaar

Knutselkookclub Almere gaat verhuizen naar Haarlem!

Er zijn op dit moment helaas geen activiteiten meer te boeken. We verwelkomen jullie uiteraard graag vanaf maart bij Haarlem dependance.

Vindt jouw kind het leuk om te helpen in de keuken? Geef de chef kok in spe dan op voor de Kookclub voor kinderen 4-6 jaar in Almere. Kinderen leren over koken door te kijken, voelen, proeven en ruiken. De kleine koks maken kennis met verschillende smaken en ingrediënten, terwijl ze een lekkere, leuke en natuurlijk gezonde maaltijd klaarmaken. Spelenderwijs krijgen de kinderen aandacht voor voedsel en alles wat daarmee te maken heeft. De lessen zullen afgewisseld worden met spelletjes en leuke knutselopdrachten.

De kinderen worden aangemoedigd tot het ontdekken van en experimenteren met verschillende ingrediënten en gerechten, waarbij een thema centraal staat. Bijvoorbeeld het thema Italië, waarbij verse pasta gemaakt wordt en pizza vanaf het deeg tot aan het beleg. Het thema van de maand wordt bekendgemaakt in de nieuwsbrief. Zo weet u precies wat uw kind maakt en eet! Natuurlijk zijn ook vegetarische kinderen of kinderen met speciale dieetwensen welkom!

Prijzen

    • Maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag na school tot ongeveer 18:00 uur. De BSO is voor kinderen van 4 tot 12 jaar maar de les wordt uiteraard toegespitst op de leeftijd van het kind.
    • Inclusief een gezonde maaltijd. De kinderen hebben bij thuiskomst dus al gegeten!
    • Tarief € 7,25 bruto per uur incl. vakantiedagen en €7,30 excl. vakantiedagen
    • De BSO gaat altijd door behalve op de officiële feestdagen  In alle vakanties hebben we leuke dagprogramma's! Kijk hier voor meer informatie

Eerst een keertje komen kijken? Dat kan natuurlijk ook. Voor € 7,50 kun je eenmalig een proefles naar keuze komen volgen. Bel of mail voor een afspraak!

Aanmelden? almere@knutselkookclub.nl