Kookclub 4-10 Almere

Kookles 4 tot 10 jaar

Kookclub 4-6 jaar
Kookclub 4-6 jaar

Kinderen leren tijdens onze kookles door te kijken, voelen, proeven en ruiken. Tijdens de kookclub maken de kleine koks kennis met verschillende smaken en ingrediënten, terwijl ze een lekkere, leuke en natuurlijk gezonde maaltijd klaarmaken. Spelenderwijs krijgen de kinderen aandacht voor voedsel en alles wat daarmee te maken heeft. De lessen van onze kookclub worden regelmatig afgewisseld  met spelletjes en leuke knutselopdrachten.

De kinderen worden aangemoedigd tot het ontdekken van en experimenteren met verschillende ingrediënten en gerechten, waarbij er iedere week weer iets anders op het menu staat. Bijvoorbeeld in het thema Italië, waarbij verse pasta gedraaid wordt en pizza vanaf het deeg tot aan het beleg. Natuurlijk zijn ook vegetarische kinderen of kinderen met speciale dieetwensen meer dan welkom!

 

Prijzen

  • Wekelijkse les van 1,5 uur van 17:15 uur tot 18:45uur.
  • Inclusief een gezonde maaltijd. De kinderen hebben bij thuiskomst dus al gegeten!
  • Lidmaatschap € 40,50 per maand per kind.
  • Neem een clubkaart voor meer flexibiliteit, de kaart wordt afgestempeld als je een les hebt gevolgd. Wel even van te voren aanmelden natuurlijk!
  • Er is geen les in schoolvakanties

Eerst een keertje komen kijken? Dat kan natuurlijk ook. Voor € 7,50 kun je eenmalig een proefles naar keuze komen volgen. Bel of mail voor een afspraak!