BSO Amsterdam

Kook-BSO

Opzoek naar een leuke naschoolse opvang waar je kind ook nog wat van opsteekt? Binnenkort wordt de Knutselkookclub Amsterdam, net als Haarlem en Almere, een officiële Kook-BSO. Hier onder vast een korte uitleg en zodra alles rond is komt natuurlijk de uitgebreide informatie!

Tijdens onze BSO gaan de kinderen aan de slag om zelf avondeten te maken. Kinderen leren over koken door te kijken, voelen, proeven en ruiken. De koks maken kennis met verschillende smaken en ingrediënten, terwijl ze een lekkere, leuke en natuurlijk gezonde maaltijd klaarmaken. We hebben lessen toegespitst op alle leeftijden van kleuter tot tiener.

De kinderen worden door ons opgehaald van school en krijgen natuurlijk eerst wat te eten en te drinken. Tot 16:00 uur kunnen de kinderen lekker even spelen of knutselen en om 16:00 uur starten we met het maken van avondeten. Iedere maand hebben we een ander thema die in de nieuwsbrief bekend gemaakt wordt. Om 17:30 gaan we aan tafel en gezamenlijk eten. Ouders kunnen de kinderen dan om 18:00 uur (na het avondeten) ophalen bij de Knutselkookclub. Indien gewenst is het mogelijk om bij het ophalen maaltijden mee te nemen zodat ook jullie als ouders zelf niet meer hoeven te koken.

Voor meer informatie mail je naar: amsterdam@knutselkookclub.nl