Kookclub 7 t/m 11 jaar Amsterdam

Kookclub 7-11
Kookclub 7-11

Vind je kind het leuk om te helpen in de keuken? Geef de chef kok in spe dan op voor de Kookclub. De kinderen leren onder begeleiding zelfstandig een gerecht te maken, met alles wat daarbij komt kijken: het lezen van een recept, het wegen van de ingrediënten, het toepassen van de juiste kooktechniek, veiligheid in de keuken en nog veel meer.

De kinderen worden aangemoedigd tot het ontdekken van en experimenteren met verschillende ingrediënten en gerechten, waarbij één thema centraal staat. Bijvoorbeeld het thema Italië, waarbij verse pasta gemaakt wordt en pizza vanaf het deeg tot aan het beleg. Het thema van de maand wordt bekend gemaakt in de nieuwsbrief. Zo weet u precies wat uw kind maakt en eet! Natuurlijk zijn ook vegetarische kinderen of kinderen met speciale dieetwensen welkom!

Op dit moment zijn wij nog een hobbyclub maar binnenkort worden wij een officiële BSO (meer informatie volgt).

Prijzen

  • Wekelijkse les van 2 uur;  dinsdag van 16:00 uur tot 18:00 uur
  • Inclusief een gezonde maaltijd. De kinderen hebben bij thuiskomst dus al gegeten!
  • Op vrijdag hebben we een combinatie dag! Dan zijn kinderen van 4 tot 11 welkom (handig voor broertjes en zusjes) deze les is ook van 16:00 uur tot 18:00 uur en eventueel met ophaalservice.
  • Lidmaatschap € 60,00 per maand per kind (€ 6,90 per uur)
  • Voor € 15,00 per maand extra kun je gebruik maken van de ophaalservice. (We halen op vanaf de volgende scholen: De Achthoek, De Achtste Montessori, Piet Hein, Het Gouden Ei en De Kleine Kapitein)
  • De lessen gaan altijd door behalve op de officiële feestdagen en we hebben een zomerstop in de zomervakantie (dan is er natuurlijk ook een pauze in het abonnement). In alle vakanties hebben we leuke dagprogramma's! Naast de reguliere club hebben we dan een educatief programma vanaf 9 uur in de ochtend. Kijk hier voor meer informatie

Clubkaart

Wil je meer afwisseling en/of flexibiliteit? Dan kan met onze clubkaart! De clubkaart is een strippenkaart die 10 uur les bij de Knutselkookclub vertegenwoordigt. Deze kaart is gedurende een half jaar geldig en kan gebruikt worden bij alle lessen van de Knutselkookclub (met uitzondering van de feestjes).

Eerst een keertje komen kijken? Dat kan natuurlijk ook. Voor € 7,50 kun je eenmalig een proefles naar keuze komen volgen. Bel of mail voor een afspraak!