De Kookclub 11+ Amsterdam

Kookles voor kinderen vanaf 11 jaar

Kookclub 11 t/m 13 jaar
Kookclub 11 t/m 13 jaar

Vind je kind het leuk om te helpen in de keuken? Geef de chef kok in spe dan op voor de Kookclub. De kinderen gaan (onder begeleiding) zelfstandig de gerechten bereiden. De gerechten zijn al wat meer toegepast op de volwassen smaak en er kan nog meer door de kinderen worden geëxperimenteerd. We gaan bij deze les uitgebreid in op de verschillende kooktechnieken. Zo gaan we bijvoorbeeld vis fileren of leren we de kinderen hoe je zelf mayonaise kan maken.

Omdat deze club wat later afgelopen is, zorgen we dat de kinderen eerst een avondmaaltijd krijgen en daarna aan de slag kunnen. De gemaakte gerechten worden later nog gegeten of mee naar huis genomen! Natuurlijk zijn ook vegetarische kinderen of kinderen met speciale dieetwensen welkom!

Prijzen

  • Wekelijkse les van 1,5 uur; dinsdag 18:30 uur tot 20:00 uur
  • Inclusief een gezonde maaltijd. De kinderen hoeven vooraf dus niet te eten!
  • Lidmaatschap € 52,50per maand per kind
  • De lessen gaan altijd door behalve op de officiële feestdagen en we hebben een zomerstop in de zomervakantie (dan is er natuurlijk ook een pauze in het abonnement). In alle vakanties hebben we leuke dagprogramma's! Naast de reguliere club hebben we dan een educatief programma vanaf 9 uur in de ochtend. Kijk hier voor meer informatie

Bekijk het rooster en meld je nu online aan!

Wil je meer afwisseling en/of flexibiliteit? Dan kan met onze clubkaart! De clubkaart is een strippenkaart die 10 uur les bij de Knutselkookclub vertegenwoordigt. Deze kaart is gedurende een half jaar geldig en kan gebruikt worden bij alle lessen van de Knutselkookclub (met uitzondering van de feestjes).

Eerst een keertje komen kijken? Dat kan natuurlijk ook. Voor € 7,50 kun je eenmalig een proefles naar keuze komen volgen. Bel of mail voor een afspraak!