Vakantiedagen Amsterdam

Vakantiedagen

In de vakanties organiseren wij de Knutselkookclub leuke vakantie activiteiten! Kinderen zijn iedere vakantie van harte welkom tijdens onze vakantiedagen van 08:30 tot 18:00 uur. Wij maken er samen met de kinderen een leuke educatieve dag van die natuurlijk in het teken staat van koken of knutselen! Kijk hieronder voor de activiteiten van de eerst volgende vakantie:

Herfstvakantie

week 43: donderdag 24 oktober (van 9:00-18:00)
week 43: vrijdag 25 oktober (van 9:00-18:00)
beide dagen zullen in het teken staan van verschillende koekjes bakken, koekjestrommel versieren, spelletjes spelen en knutselen.

Algemene informatie.

De kinderen kunnen om 09:00 uur gebracht worden en moeten zeker 09:30 binnen zijn, omdat we met de activiteit gaan beginnen of natuurlijk op tijd weg moeten voor de activiteit. Om 18:00 uur kunnen de kinderen weer opgehaald worden. Wij zorgen voor een leuke leerzame dag en natuurlijk voor lunch, tussendoortjes en het avondeten dat zelf door de kinderen gemaakt wordt. De kinderen hebben dus al gegeten als ze opgehaald worden. Natuurlijk staan plezier en veiligheid voorop tijdens deze dagen. We staan daarom als we op pad gaan met 1 begeleider per 5 kinderen.

De kosten voor de vakantiedagen zijn 65 per kind per dag (komt neer op € 7,20 per uur incl. alle maaltijden, reiskosten en materialen). De vakantiedagen gaan door bij 4 aanmeldingen of meer.

Vragen of aanmelden? amsterdam@knutselkookclub.nl