Vakantiedagen

Vakantiedagen

Zomerdagen
Zomerdagen

In de vakanties organiseren wij de Knutselkookclub vakantiedagen! Kinderen zijn op deze dagen van harte welkom van 08:30 tot 18:00 uur. Wij maken er samen met de kinderen een leuke educatieve dag van die natuurlijk in het teken staat van koken of knutselen! Meestal gaan we koken met de producten die we overdag ergens vandaan gehaald hebben. Kijk hieronder voor de activiteiten van de eerstvolgende vakantie:

Voorjaarsvakantie:

  • Maandag 26 februari: Patisseriedag! De kinderen gaan aan de slag om deze leuke paastaart te maken. Bakken, vullen, afsmeren, decoreren, alles komt aan bod. Deze activiteit is incl lunch en zelf gemaakt avondeten.
  • Dinsdag 27 februari: Patisseriedag! De kinderen gaan aan de slag om deze leuke paastaart te maken. Bakken, vullen, afsmeren, decoreren, alles komt aan bod. Deze activiteit is incl lunch en zelf gemaakt avondeten.
  • Donderdag 1 maart : Patisseriedag! De kinderen gaan aan de slag om deze leuke paastaart te maken. Bakken, vullen, afsmeren, decoreren, alles komt aan bod. Deze activiteit is incl lunch en zelf gemaakt avondeten.
  • Woensdag 28 februari: Creatieve middag. Knutselen en timmeren van 3 tot half 5 (10 euro per kind) (Alleen in filiaal Haarlem)

Algemene informatie.

De kinderen kunnen tussen 08:30 en 09:00 uur gebracht worden en moeten zeker 09:30 binnen zijn, omdat we met de activiteit gaan beginnen of natuurlijk op tijd weg moeten voor de activiteit. Om 18:00 uur kunnen de kinderen weer opgehaald worden. Wij zorgen voor een leuke leerzame dag en natuurlijk voor lunch, tussendoortjes en het avondeten dat zelf door de kinderen gemaakt wordt. De kinderen hebben dus al gegeten als ze opgehaald worden. Natuurlijk staan plezier en veiligheid voorop tijdens deze dagen. We staan daarom als we op pad gaan met 1 begeleider per 5 kinderen.De kosten voor de vakantiedagen zijn 57,50 per kind per dag (komt neer op € 6,40 per uur incl. alle maaltijden, reiskosten en materialen). De vakantiedagen gaan door bij 4 aanmeldingen of meer.

Vragen of aanmelden? info@knutselkookclub.nl