Vakantiedagen Amsterdam

Vakantiedagen

In de vakanties organiseren wij de Knutselkookclub leuke vakantie activiteiten! Kinderen zijn iedere vakantie van harte welkom tijdens onze vakantiedagen van 08:30 tot 18:00 uur. Wij maken er samen met de kinderen een leuke educatieve dag van die natuurlijk in het teken staat van koken of knutselen! Kijk hieronder voor de activiteiten van de eerst volgende vakantie:

Zomervakantie

 • Week 1: 6 juli tot 11 juli (m.u.v. woensdag)
  • Tie dye shirts - Deze dagen gaan we aan de slag met het populaire tie-dye! De kinderen mogen zelf een (oud) kleding stuk mee nemen naar de kookclub (shirt, short, handdoek, sokken). Vervolgens gaan we het met verschillende kleuren tie dye’en zodat je aan het eind van de dag naar huis gaat met je eigen gemaakte hippe kleding stuk! Tussendoor hebben we genoeg tijd om te spelen en als het lekker weer is gaan we buiten picknicken. Aan het einde van de dag maken we avondeten. Na het eten kunnen de kinderen dan weer worden opgehaald.
 • Week 2: 13 juli - 18 juli (m.u.v. woensdag)
  • Fimo klei - Deze dagen gaan we aan de slag met fimo klei. De kinderen mogen een dier of voorwerp uitkiezen die ze vervolgens met fimoklein gaan beplakken. Een aardig karweitje met een leuk resultaat. Tussendoor hebben we genoeg tijd om te spelen en als het lekker weer is gaan we buiten picknicken. Aan het einde van de dag maken we avondeten. Na het eten kunnen de kinderen dan weer worden opgehaald.
 • Week 5: 3 augustus - 8 augustus (m.u.v. woensdag)
  • Schilderen op canvas - met kwasten, doeken en acryl verf gaan we deze dagen mooie kunstwerken maken. Leuk om op de hangen in je eigen kamer. Tussendoor hebben we genoeg tijd om te spelen en als het lekker weer is gaan we buiten picknicken. Aan het einde van de dag maken we avondeten. Na het eten kunnen de kinderen dan weer worden opgehaald.
 • Week 6: 10 augustus - 15 augustus (m.uv. woensdag)
  • Slijm - Tsja.. het blijft populair. De kinderen gaan aan de slag om twee soorten slijm te maken; glitterslijm en foam slijm. Deze slijm is uit je kleren te wassen maar trek voor de zekerheid niet je nieuwste kleren aan. Tussendoor hebben we genoeg tijd om te spelen en als het lekker weer is gaan we buiten picknicken. Aan het einde van de dag maken we avondeten. Na het eten kunnen de kinderen dan weer worden opgehaald.

 

Algemene informatie.

Kinderen met een BSO vakantie abonnement zijn van harte welkom tijdens onze vakantiedagen. Ben je wel lid van onze BSO en wil je toch een dagje komen? Geen probleem! We zetten de opvanguren gewoon bij het totaaloverzicht en de vakantiedag wordt die maand extra geïncasseerd. De kinderen kunnen tussen 08:30 en 09:00 uur gebracht worden en moeten zeker 09:30 binnen zijn, omdat we met de activiteit gaan beginnen of natuurlijk op tijd weg moeten voor de activiteit. Rond 18:00 uur kunnen de kinderen weer opgehaald worden. Wij zorgen voor een leuke leerzame dag en natuurlijk voor lunch, tussendoortjes en het avondeten dat zelf door de kinderen gemaakt wordt. De kinderen hebben dus al gegeten als ze opgehaald worden. Natuurlijk staan plezier en veiligheid voorop tijdens deze dagen.

Geen lid van onze BSO maar wil je toch een dagje komen? Geen probleem!  Je kan je kind opgeven via amsterdam@knutselkookclub.nl.

De kosten voor de vakantiedagen zijn 65 per kind per dag (komt neer op € 7,20 per uur incl. alle maaltijden, reiskosten en materialen). De vakantiedagen gaan door bij 4 aanmeldingen of meer.

Vragen of aanmelden? amsterdam@knutselkookclub.nl