Vakantiedagen Amsterdam

Vakantiedagen

In de vakanties organiseren wij de Knutselkookclub vakantiedagen! Kinderen zijn iedere vakantie van harte welkom tijdens onze vakantiedagen van 08:30 tot 18:00 uur. Wij maken er samen met de kinderen een leuke educatieve dag van die natuurlijk in het teken staat van koken of knutselen! Kijk hieronder voor de activiteiten van de eerst volgende vakantie:

Zomervakantie

In de zomervakantie hebben we de volgende activiteiten:

  • Maandag 23 juli: Cupcake vakantiedag. De hele dag lekker veel verschillende cupcakes bakken. Deze gaan we vullen en we maken verschillende toppings. Aan het einde worden de cupcakes natuurlijk meegenomen naar huis! Ook maken we onze eigen lunch en avondeten.
  • Dinsdag 24 juli: Picknick dag. Eerst gaan we een lekkere lunch / high tea maken om vervolgens in de buurt te picknicken. Natuurlijk doen we ook meteen leuke spelletjes. Ook maken we onze eigen lunch en avondeten
  • Donderdag 26 juli: Slijm vakantiedag. Lekker glibberen en slijmen. We gaan de hele dag aan de slag om heel veel soorten slijm onder andere eetbare slijm) te maken en natuurlijk de bijbehorende potjes te versieren. Natuurlijk gaan we ook lunch en avondeten maken.
  • Maandag 30 juli: Eenhoorntaarten dag! Bakken vullen bekleden alles komt aan bod. Aan het einde gaat iedereen met zijn eigen taart naar huis. Ook maken we onze eigen lunch en avondeten
  • Dinsdag 31 juli: Picknick dag. Eerst gaan we een lekkere lunch / high tea maken om vervolgens in de buurt te picknicken. Natuurlijk doen we ook meteen leuke spelletjes. Ook maken we onze eigen lunch en avondeten
  • Donderdag 2 augustus: Jam dag! Eerst gaan we op pad door de buurt. Wist ja dat er overal plekken zijn waar fruit in het wild groeit dan je mag plukken? Vervolgens gaan we met dit fruit lekkere jam  maken. Ook versieren we de potjes en maken we onze eigen lunch en avondeten.

Algemene informatie.

De kinderen kunnen tussen 08:30 en 09:00 uur gebracht worden en moeten zeker 09:30 binnen zijn, omdat we met de activiteit gaan beginnen of natuurlijk op tijd weg moeten voor de activiteit. Om 18:00 uur kunnen de kinderen weer opgehaald worden. Wij zorgen voor een leuke leerzame dag en natuurlijk voor lunch, tussendoortjes en het avondeten dat zelf door de kinderen gemaakt wordt. De kinderen hebben dus al gegeten als ze opgehaald worden. Natuurlijk staan plezier en veiligheid voorop tijdens deze dagen. We staan daarom als we op pad gaan met 1 begeleider per 5 kinderen.

De kosten voor de vakantiedagen zijn 57,50 per kind per dag (komt neer op € 6,40 per uur incl. alle maaltijden, reiskosten en materialen). De vakantiedagen gaan door bij 4 aanmeldingen of meer.

Vragen of aanmelden? amsterdam@knutselkookclub.nl