Vakantiedagen

Vakantiedagen

Zomerdagen
Zomerdagen

In de vakanties organiseren wij de Knutselkookclub vakantiedagen! Kinderen zijn op deze dagen van harte welkom van 08:30 tot 18:00 uur. Wij maken er samen met de kinderen een leuke educatieve dag van die natuurlijk in het teken staat van koken of knutselen! Meestal gaan we koken met de producten die we overdag ergens vandaan gehaald hebben. Kijk hieronder voor de activiteiten van de eerst volgende vakantie:

In de zomervakantie hebben we de volgende activiteiten

  • week 1: 24, 25 ,27 juli - jeugdland - timmeren / huttenbouwen / broodjes bakken
  • week 2: 31 juli, 1 en 3 augustus - boerderij dag - koken met zelf geraapte eieren en verse melk van de boerderij
  • week 3: gesloten (filiaal Haarlem heeft wel activiteiten)
  • week 4: gesloten (filiaal Haarlem heeft wel activiteiten)
  • week 5: gesloten(filiaal Haarlem heeft wel activiteiten)
  • week 6: 28, 29, 31 augustus & 1 september picknicken met zelfgemaakte picknick in het Twiske. Met natuurlijk veel leuke buiten en water spelletjes.

Algemene informatie.

De kinderen kunnen tussen 08:30 en 09:00 uur gebracht worden en moeten zeker 09:30 binnen zijn, omdat we op tijd weg moeten voor de activiteit. Om 18:00 uur kunnen de kinderen weer opgehaald worden. Wij zorgen voor een leuke leerzame dag en natuurlijk voor lunch, tussendoortjes en het avondeten dat zelf door de kinderen gemaakt wordt. De kinderen hebben dus al gegeten als ze opgehaald worden. Natuurlijk staan plezier en veiligheid voorop tijdens deze dagen. We staan daarom met 1 begeleider per 4 kinderen.

Willen een broertje en een zusje graag op dezelfde dag? Dan snappen wij natuurlijk ook! De leeftijden van die dag zijn een indicatie. Natuurlijk is het broertje/zusje van bijvoorbeeld 7 ook welkom op de dag van 4-6 jarigen.

De kosten voor de vakantiedagen zijn 57,50 per kind per dag (komt neer op € 6,40 per uur incl. alle maaltijden, reiskosten en materialen)

Vragen of aanmelden? amsterdam@knutselkookclub.nl