Even voorstellen Amsterdam

Anne Bos

Eind 2016 heeft Anne Bos (geboren 20 mei 1991) de Knutselkookclub Amsterdam overgenomen. Anne is een afgestudeerd pedagoge en heeft een liefde voor koken. Ze staat elke dag voor de groep samen met 1 andere vrolijke begeleider! Inmiddels is deze lieve, grappige, zeer enthousiaste dame daarom niet meer weg te denken bij de Baron Tindalstraat!

 

Nazyra

Nazyra

Ik ben Nazyra, 33 jaar en bezig met het afronden van mijn studie Cultureel Maatschappelijke Vorming.  Sommigen zullen mij al kennen van de maandag en dinsdag groep en dit jaar komen daar de donderdag en vrijdag groep bij.

Naast de gezelligheid van het koken met de kids vind ik het heel leuk om mijn kennis over planten, natuur en veganistisch koken met hen te delen en te merken dat daar interesse voor is. Door afgelopen jaar afval scheiden en het wormenhotel te introduceren heb ik het gevoel dat ik mijn steentje bijdraag aan een duurzame wereld en een stukje bewustwording doorgeef voor een mooie toekomst.

Chloé Djilali

Chloé

Mijn naam is Chloé Djilali en ik ben 23 jaar. Ik heb net de opleiding pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Door de al mijn verschillende stages het afgelopen heb ik met kinderen mogen werken en ben ik erachter gekomen dat dit ook iets is wat ik het allerliefst doe. Ik vind het leuk om gezellig iets te knutselen of er gezellig op uit te gaan. Daarnaast sta ik als sinds kleins af aan in de keuken met mijn vader, koken is hierdoor ook één van mijn favoriete activiteiten naast lezen en tekenen. Ik kijk er naar uit om dit jaar bij de knutselkookclub te mogen werken en leuke dingen samen met de kids te mogen doen.