BSO Haarlem

Kook-BSO

Opzoek naar een leuke naschoolse opvang waar je kind ook nog wat van opsteekt? Geef je kind dan op voor onze Kook-BSO!

Tijdens onze Buiten Schoolse Opvang gaan de kinderen aan de slag om zelf avondeten te maken. Kinderen leren over koken door te kijken, voelen, proeven en ruiken. De koks maken kennis met verschillende smaken en ingrediënten, terwijl ze een lekkere, leuke en natuurlijk gezonde maaltijd klaarmaken. We hebben lessen toegespitst op alle leeftijden van kleuter tot tiener.

De kinderen worden door ons opgehaald van school en krijgen natuurlijk eerst wat te eten en te drinken. Tot 16:00 uur kunnen de kinderen lekker even spelen of knutselen en om 16:00 uur starten we met het maken van avondeten. Iedere maand hebben we een ander thema die in de nieuwsbrief bekend gemaakt wordt. Om 17:30 gaan we aan tafel en gezamenlijk eten. Ouders kunnen de kinderen dan tussen 18:00 en 18:30 uur (na het avondeten) ophalen bij de Knutselkookclub. Indien gewenst is het mogelijk om bij het ophalen maaltijden mee te nemen zodat ook jullie als ouders zelf niet meer hoeven te koken.

We hebben twee filialen in Haarlem vlak bij elkaar. We werken in beide filialen met combinatiegroepen waar kinderen van 4 tot 12 jaar welkom zijn. Natuurlijk kijken we bij het koken goed naar de leeftijd van de kinderen en een kind van zal nog veel moeten ontdekken terwijl een kind van 8 echt kan leren zelfstandig te koken.

Meer informatie