De creatieve middag Haarlem

Creatieve middag
Creatieve middag

De Creatieve Woensdagmiddag

Tovert jouw kind een eierdoos in een handomdraai om in een piratenschip? Laat je kind zich dan uitleven bij onze creatieve Woensdagmiddag!

Bij de creatieve middag mogen de kinderen onder begeleiding knutselen met alle spullen uit onze knutselkast. We maken bijvoorbeeld spaarvarkens van papier mache, vliegers,  knikkerbanen maar natuurlijk is er meer dan voldoende ruimte voor eigen creatieve ideeën.

Er zijn veel ontwerpen beschikbaar waarmee de kinderen de mooiste werkstukken kunnen maken. We beschikken over heel verschillende knutselmaterialen en knutselspullen om de mooiste kunstwerken te kunnen maken. We leggen verschillende knutseltechnieken uit, zodat de kleine kunstenaar zich kan ontwikkelen tot een echte artiest. Er zullen gezamenlijke projecten gemaakt worden om verschillende technieken onder de knie te krijgen aan de hand van voorbeelden. Ook helpen we de kinderen bij het creëren van eigen ideeën. Natuurlijk mogen de kinderen de knutselwerken als ze klaar zijn mee naar huis nemen.

De creatieve woensdagmiddag is voor kinderen vanaf 4 jaar, wij zorgen er voor dat er voor iedere leeftijd genoeg uitdaging in de knutselwerken zit. Je kan je los per keer aanmelden (minimaal een dag van te voren) per e-mail: haarlem@knutselkookclub.nl of telefoon: 06-17449478 (bellen, sms, whatsapp)

De Creatieve Woensdagmiddag

  • Voor kinderen van 4 tot 12 jaar
  • Woensdag 16:00 uur tot 17:00 uur.
  • Inclusief gebruik van al het materiaal, gereedschap en kledingbescherming
  • Inclusief iets lekkers en wat te drinken
  • €6,50 per keer of 6 euro per keer met een clubkaart.

Aanmelden? Stuur een email naar haarlem@knutselkookclub.nl met de naam en leeftijd van het kind, de dag van de activiteit en een telefoonnummer. Of whatsapp, bel of sms naar 06-17449478.

Clubkaart