Vakantiedagen Haarlem

Vakantiedagen

In de vakanties organiseren wij de Knutselkookclub vakantiedagen! Kinderen zijn iedere vakantie van harte welkom tijdens onze vakantiedagen van 08:30 tot 18:00/18:30 uur. Wij maken er samen met de kinderen een leuke educatieve dag van die natuurlijk in het teken staat van koken of knutselen! Kijk hieronder voor de activiteiten van de eerst volgende vakantie:

Herfstvakantie

  • Maandag 21 oktober --> Koekjes maken 
  • Dinsdag 22 oktober --> Koekjes maken
  • Donderdag 24 oktober --> Koekjes maken

Kerstvakantie

  • Maandag 23 december --> Rudolf taarten maken
  • Dinsdag 24 december--> Rudolf taarten maken
  • Donderdag 26 december --> GESLOTEN
  • Maandag 30 december --> GESLOTEN
  • Dinsdag 31 december --> GESLOTEN
  • Donderdag 2 januari--> Rudolf taarten maken

Koekjes dag! Deze dag maken we een koekjesdoos die we gedurende dag helemaal gaan vullen met heel veel zelfgemaakte koekjes! Natuurlijk is er tussendoor voldoende tijd voor ontspanningen (knutselen, lezen spelen). Einde van de middag gaan we aan de slag met het avondeten. Na het eten kan iedereen weer opgehaald worden.

Rudolf taart maken! In de ochtend gaan we aan de slag met het bakken van de taarten (1 boltaartje van 12 cm in diameter per kind). Na de lunch gaan we beginnen met het vullen en decoreren van de taart.  Tussendoor is er natuurlijk voldoende tijd voor ontspanning! Aan het einde van de dag gaan we gezamenlijk eten en na het eten kan iedereen weer opgehaald worden. De gemaakte taarten worden natuurlijk mee naar huis genomen!

Algemene informatie.

Kinderen met een BSO vakantie abonnement zijn van harte welkom tijdens onze vakantiedagen. Ben je wel lid van onze BSO en wil je toch een dagje komen? Geen probleem! We zetten de opvanguren gewoon bij het totaaloverzicht en de vakantiedag wordt die maand extra geïncasseerd. De kinderen kunnen tussen 08:30 en 09:00 uur gebracht worden en moeten zeker 09:30 binnen zijn, omdat we met de activiteit gaan beginnen of natuurlijk op tijd weg moeten voor de activiteit. Rond 18:00 uur kunnen de kinderen weer opgehaald worden. Wij zorgen voor een leuke leerzame dag en natuurlijk voor lunch, tussendoortjes en het avondeten dat zelf door de kinderen gemaakt wordt. De kinderen hebben dus al gegeten als ze opgehaald worden. Natuurlijk staan plezier en veiligheid voorop tijdens deze dagen.

Geen lid van onze BSO maar wil je toch een dagje komen? Geen probleem!  Je kan je kind opgeven via haarlem@knutselkookclub.nl.  De kosten voor de vakantiedagen zijn 63,00 per kind per dag (komt neer op € 7,00 per uur incl. alle maaltijden, reiskosten en materialen).  Deze kosten zijn dan niet op te geven aan de belastingdienst. Dat kan alleen als je lid bent van onze BSO. De vakantiedagen gaan door bij 4 aanmeldingen of meer.

Vragen of aanmelden? haarlem@knutselkookclub.nl