Vakantiedagen Haarlem

Vakantiedagen

In de vakanties organiseren wij de Knutselkookclub vakantiedagen! Kinderen zijn iedere vakantie van harte welkom tijdens onze vakantiedagen van 08:30 tot 18:00 uur. Wij maken er samen met de kinderen een leuke educatieve dag van die natuurlijk in het teken staat van koken of knutselen! Kijk hieronder voor de activiteiten van de eerst volgende vakantie:

Kerstvakantie volgt zsm!

Herfstvakantie

In de herfstvakantie hebben we de volgende activiteiten:

  • Maandag 22, dinsdag 23 en donderdag 25 oktober: Cupcakes en slijm maken! In de ochtend gaan we cupcakes maken en in de middag slijm! Tussen door is er voldoende tijd voor ontspanning, lunchen en aan het einde van de dag maken we ons eigen avondeten; Pizza!

Algemene informatie.

Kinderen met een BSO vakantie abonnement zijn van harte welkom tijdens onze vakantiedagen. Ben je wel lid van onze BSO en wil je toch een dagje komen? Geen probleem! We zetten de opvanguren gewoon bij het totaaloverzicht en de vakantiedag wordt die maand extra geïncasseerd. De kinderen kunnen tussen 08:30 en 09:00 uur gebracht worden en moeten zeker 09:30 binnen zijn, omdat we met de activiteit gaan beginnen of natuurlijk op tijd weg moeten voor de activiteit. Om 18:00 uur kunnen de kinderen weer opgehaald worden. Wij zorgen voor een leuke leerzame dag en natuurlijk voor lunch, tussendoortjes en het avondeten dat zelf door de kinderen gemaakt wordt. De kinderen hebben dus al gegeten als ze opgehaald worden. Natuurlijk staan plezier en veiligheid voorop tijdens deze dagen.

Geen lid van onze BSO maar wil je toch een dagje komen? Geen probleem!  Je kan je kind opgeven via haarlem@knutselkookclub.nl.  De kosten voor de vakantiedagen zijn 57,50 per kind per dag (komt neer op € 6,40 per uur incl. alle maaltijden, reiskosten en materialen).  Deze kosten zijn dan niet op te geven aan de belastingdienst. Dat kan alleen als je lid bent van onze BSO. De vakantiedagen gaan door bij 4 aanmeldingen of meer.

Vragen of aanmelden? haarlem@knutselkookclub.nl