Vakantiedagen Haarlem

Vakantiedagen

In de vakanties organiseren wij de Knutselkookclub vakantiedagen! Kinderen zijn iedere vakantie van harte welkom tijdens onze vakantiedagen van 08:30 tot 18:00/18:30 uur. Wij maken er samen met de kinderen een leuke educatieve dag van die natuurlijk in het teken staat van koken of knutselen! Kijk hieronder voor de activiteiten van de eerst volgende vakantie:

Zomervakantie

In de Zomervakantie (13 juli tot 25 augustus) hebben we iedere maandag, dinsdag, en donderdag vakantiedagen. (meer informatie over de dagen is onder te vinden

  • Week 29 (ma 15, di 16 & do 18 juli) --> Picknicken 
  • Week 30 (ma 22, di 23 & do 25 juli) --> Picknicken
  • Week 31 (di 30 juli): Taarten maken
  • Week 32 - gesloten
  • Week 33 (ma 12 & do 15 augustus): Cupcakes maken
  • Week 34 (ma 19, di 20 & do 22 augustus) --> Picknick dag

Picknickdag ! In de ochtend gaan we een lekkere picknick maken. we pakken alles in en gaan op een mooie plek Picknicken. De locaties, bijvoorbeeld de natuurspeeltuin in Kleverpark, en gerechten op deze dagen wisselen. Net als de groepen, het is dus geen probleem om meerdere picknicken te komen. Natuurlijk zorgen we voor leuke spelletjes tijdens de picknick. Als het echt lekker weer is nemen we waterballonnen en waterpistolen meer voor een mooi watergevecht. Bij terugkomst is er tijd voor ontspanningen (knutselen, lezen spelen) en tot slot gaan we aan de slag met het avondeten. Na het eten kan iedereen weer opgehaald worden.

Taarten maken! In de ochtend gaan we aan de slag met het bakken van de taarten (1 boltaartje van 12 cm in diameter per kind). Na de lunch gaan we beginnen met het vullen en decoreren van de taart.  Tussendoor is er natuurlijk voldoende tijd voor ontspanning! Aan het einde van de dag gaan we gezamenlijk eten en na het eten kan iedereen weer opgehaald worden. De gemaakte taarten worden natuurlijk mee naar huis genomen!

Knutselen! Lekker knutselen! Tijdens deze dagen halen we alles uit de grote knutselkast. De ene keer gaan we mozaïeken of decopatchen en de andere keer maken we slijm, sierraden of gaan we timmeren. Tussendoor is er natuurlijk voldoende tijd voor ontspanning! Aan het einde van de dag gaan we gezamenlijk eten en na het eten kan iedereen weer opgehaald worden. De gemaakte werkjes worden natuurlijk mee naar huis genomen!

Cupcakes maken! In de ochtend gaan we aan de slag met het bakken van de cupcakes (6 per kind). Na de lunch gaan we beginnen met het decoreren van de cupcakes.  Tussendoor is er natuurlijk voldoende tijd voor ontspanning! Aan het einde van de dag gaan we gezamenlijk eten en na het eten kan iedereen weer opgehaald worden. De gemaakte cupcakes worden natuurlijk mee naar huis genomen!

Algemene informatie.

Kinderen met een BSO vakantie abonnement zijn van harte welkom tijdens onze vakantiedagen. Ben je wel lid van onze BSO en wil je toch een dagje komen? Geen probleem! We zetten de opvanguren gewoon bij het totaaloverzicht en de vakantiedag wordt die maand extra geïncasseerd. De kinderen kunnen tussen 08:30 en 09:00 uur gebracht worden en moeten zeker 09:30 binnen zijn, omdat we met de activiteit gaan beginnen of natuurlijk op tijd weg moeten voor de activiteit. Rond 18:00 uur kunnen de kinderen weer opgehaald worden. Wij zorgen voor een leuke leerzame dag en natuurlijk voor lunch, tussendoortjes en het avondeten dat zelf door de kinderen gemaakt wordt. De kinderen hebben dus al gegeten als ze opgehaald worden. Natuurlijk staan plezier en veiligheid voorop tijdens deze dagen.

Geen lid van onze BSO maar wil je toch een dagje komen? Geen probleem!  Je kan je kind opgeven via haarlem@knutselkookclub.nl.  De kosten voor de vakantiedagen zijn 57,50 per kind per dag (komt neer op € 6,40 per uur incl. alle maaltijden, reiskosten en materialen).  Deze kosten zijn dan niet op te geven aan de belastingdienst. Dat kan alleen als je lid bent van onze BSO. De vakantiedagen gaan door bij 4 aanmeldingen of meer.

Vragen of aanmelden? haarlem@knutselkookclub.nl