Vakantiedagen Haarlem

Vakantiedagen

In de vakanties organiseren wij de Knutselkookclub vakantiedagen! Kinderen zijn iedere vakantie van harte welkom tijdens onze vakantiedagen van 08:30 tot 18:00/18:30 uur. Wij maken er samen met de kinderen een leuke educatieve dag van die natuurlijk in het teken staat van koken of knutselen! Kijk hieronder voor de activiteiten van de eerst volgende vakantie:

Zomervakantie

 • Week 1: 6 juli tot 11 juli
  • Fimo klei - Deze dagen gaan we aan de slag met fimo klei. De kinderen mogen een dier of voorwerp uitkiezen die ze vervolgens met fimoklein gaan beplakken. Een aardig karweitje met een leuk resultaat. Tussendoor hebben we genoeg tijd om te spelen en als het lekker weer is gaan we buiten picknicken. Aan het einde van de dag maken we avondeten. Na het eten kunnen de kinderen dan weer worden opgehaald.
 • Week 2: 13 juli - 18 juli
  • Timmeren - Deze dagen gaan we aan de slag met hout, hamers, zagen en spijkers. De kinderen mogen vrij timmeren om iets moois te maken, denk hierbij aan een bijvoorbeeld een robot of een vliegtuig. Natuurlijk begeleiden we de kinderen goed zodat alles veilig is. Tussendoor hebben we genoeg tijd om te spelen en als het lekker weer is gaan we buiten picknicken. Aan het einde van de dag maken we avondeten. Na het eten kunnen de kinderen dan weer worden opgehaald.
 • Week 3: 20 juli - 25 juli
  • Cupcakes - We gaan afwegen, mixen en boetseren met 6 mooie cupcakes als resultaat in een mooi versierde doos. Tussendoor hebben we genoeg tijd om te spelen en als het lekker weer is gaan we buiten picknicken. Aan het einde van de dag maken we avondeten. Na het eten kunnen de kinderen dan weer worden opgehaald.
 • Week 4: 27 juli - 01 augustus
  • Decopatchen - De kinderen mogen een dier of voorwerp uitkiezen die ze vervolgens mooi gaan maken met de decopatch techniek. Een leuk karweitje met een mooi resultaat. De kinderen krijgen natuurlijk schorten aan maar trek voor de zekerheid niet je nieuwste kleren aan. De lijm gaat lastig uit je kleren. Tussendoor hebben we genoeg tijd om te spelen en als het lekker weer is gaan we buiten picknicken. Aan het einde van de dag maken we avondeten. Na het eten kunnen de kinderen dan weer worden opgehaald.
 • Week 5: 3 augustus - 8 augustus
  • Schilderen op canvas - met kwasten, doeken en acryl verf gaan we deze dagen mooie kunstwerken maken. Leuk om op de hangen in je eigen kamer. Tussendoor hebben we genoeg tijd om te spelen en als het lekker weer is gaan we buiten picknicken. Aan het einde van de dag maken we avondeten. Na het eten kunnen de kinderen dan weer worden opgehaald.
 • Week 6: 10 augustus - 15 augustus
  • Slijm - Tsja.. het blijft populair. De kinderen gaan aan de slag om twee soorten slijm te maken; glitterslijm en foam slijm. Deze slijm is uit je kleren te wassen maar trek voor de zekerheid niet je nieuwste kleren aan. Tussendoor hebben we genoeg tijd om te spelen en als het lekker weer is gaan we buiten picknicken. Aan het einde van de dag maken we avondeten. Na het eten kunnen de kinderen dan weer worden opgehaald.

 

Algemene informatie.

Kinderen met een BSO vakantie abonnement zijn van harte welkom tijdens onze vakantiedagen. Ben je wel lid van onze BSO en wil je toch een dagje komen? Geen probleem! We zetten de opvanguren gewoon bij het totaaloverzicht en de vakantiedag wordt die maand extra geïncasseerd. De kinderen kunnen tussen 08:30 en 09:00 uur gebracht worden en moeten zeker 09:30 binnen zijn, omdat we met de activiteit gaan beginnen of natuurlijk op tijd weg moeten voor de activiteit. Rond 18:00 uur kunnen de kinderen weer opgehaald worden. Wij zorgen voor een leuke leerzame dag en natuurlijk voor lunch, tussendoortjes en het avondeten dat zelf door de kinderen gemaakt wordt. De kinderen hebben dus al gegeten als ze opgehaald worden. Natuurlijk staan plezier en veiligheid voorop tijdens deze dagen.

Geen lid van onze BSO maar wil je toch een dagje komen? Geen probleem!  Je kan je kind opgeven via haarlem@knutselkookclub.nl.  De kosten voor de vakantiedagen zijn 63,00 per kind per dag (komt neer op € 7,00 per uur incl. alle maaltijden, reiskosten en materialen).  Deze kosten zijn dan niet op te geven aan de belastingdienst. Dat kan alleen als je lid bent van onze BSO. De vakantiedagen gaan door bij 4 aanmeldingen of meer. Vragen of aanmelden? haarlem@knutselkookclub.nl