Even voorstellen Haarlem

Emily van Rijn, oprichtster Knutselkookclub

Mijn naam is Emily van Rijn. Ik ben geboren in Amstelveen in het jaar 1980. In 2009/2010 heb ik, samen met mijn vriend, een lange reis door Azië en Afrika gemaakt. Tijdens deze reis heb ik onder andere een aantal maanden lesgegeven aan kinderen in Nepal via Stichting Veldwerk (www.stichting-veldwerk.nl). Door de taalbarrière werd ik uitgedaagd om deze kinderen steeds op een creatieve manier zoveel mogelijk bij te brengen. Ik heb dit met zo ontzettend veel plezier gedaan, dat ik bij terugkomst in Nederland heb besloten de Knutselkookclub op te richten. Mijn doel is om de kinderen met zo veel mogelijk plezier kennis te laten maken met verschillende producten en materialen, zodat zij hun smaak en creativiteit kunnen ontplooien. Zelf geef ik les in de Knutselkookclub Haarlem

Hanneke Hertogh

Hanneke Hertogh is geboren in Sittard maar woont inmiddels al een hele tijd om de hoek bij de Knutselkookclub. Ze kent de buurt als geen ander! Hanneke heeft een passie voor het bourgondische leven en brengt haar liefde voor koken graag over aan de kinderen. Hanneke heeft de PABO afgerond en nu combineert ze het lesgeven en haar passie voor koken bij de Knutselkookclub BSO. Met haar vrolijke en oplossingsgerichte instelling heeft ze zich onmisbaar gemaakt bij de Knutselkookclub!

Marjoleine Toussaint

Marjoleine, geboren in Haarlem maar inmiddels woonachtig in IJmuiden werkt sinds 2018 bij de Knutselkookclub. Deze enthousiaste pedagogisch medewerker is naast koken erg geïnteresseerd in tuinieren. Goed nieuws voor de kinderen van de Kook-BSO want Marjoleine is van plan een moestuintjes project op te zetten voor de Knutselkookclub! Deze goedlachse dame is inmiddels niet meer bij ons weg te denken!

Kelly Andringa
Kelly Andringa

Kelly Gouman Andringa

Kelly Gouman Andringa, geboren op 23 januari 1988, begon in 2013 bij de Knutselkookclub. Inmiddels is zij werkzaam in filiaal Haarlem. Kelly is een enthousiast persoon met zeer veel ervaring in de keuken! Nadat ze haar patisserie diploma heeft behaald is ze zich gaan specialiseren in het maken en decoreren van de mooiste en lekkerste taarten. De kinderen hebben haar inmiddels al uitgeroepen tot “beste taartenbakker van de wereld”. In 2014 hebben we een nieuwe tak opgericht: The Tasty Kitchen. Bij The Tasty Kitchen kun je terecht voor heerlijke taarten, catering en workshops voor volwassenen. Kijk op deze pagina voor meer informatie.