Even voorstellen Haarlem

Emily van Rijn, oprichtster Knutselkookclub

Mijn naam is Emily van Rijn. Ik ben geboren in Amstelveen in het jaar 1980. In 2009/2010 heb ik, samen met mijn vriend, een lange reis door Azië en Afrika gemaakt. Tijdens deze reis heb ik onder andere een aantal maanden lesgegeven aan kinderen in Nepal via Stichting Veldwerk (www.stichting-veldwerk.nl). Door de taalbarrière werd ik uitgedaagd om deze kinderen steeds op een creatieve manier zoveel mogelijk bij te brengen. Ik heb dit met zo ontzettend veel plezier gedaan, dat ik bij terugkomst in Nederland heb besloten de Knutselkookclub op te richten. Mijn doel is om de kinderen met zo veel mogelijk plezier kennis te laten maken met verschillende producten en materialen, zodat zij hun smaak en creativiteit kunnen ontplooien. Zelf geef ik les in de Knutselkookclub Haarlem

Hanneke Hertogh

Hanneke Hertogh is geboren in Sittard maar woont inmiddels al een hele tijd om de hoek bij de Knutselkookclub. Ze kent de buurt als geen ander! Hanneke heeft een passie voor het bourgondische leven en brengt haar liefde voor koken graag over aan de kinderen. Hanneke heeft de PABO afgerond en nu combineert ze het lesgeven en haar passie voor koken bij de Knutselkookclub BSO. Met haar vrolijke en oplossingsgerichte instelling heeft ze zich onmisbaar gemaakt bij de Knutselkookclub!

Marjoleine Toussaint

Marjoleine, geboren in Haarlem maar inmiddels woonachtig in IJmuiden werkt sinds 2018 bij de Knutselkookclub. Deze enthousiaste pedagogisch medewerker is naast koken erg geïnteresseerd in tuinieren. Goed nieuws voor de kinderen van de Kook-BSO want door juf Marjoleine zijn we nu de trotse eigenaar van een eigen moestuin! Deze goedlachse dame is inmiddels niet meer bij ons weg te denken!

Daisy van Kampen

Vrolijke Daisy is geboren op 18 april 1994. Daisy is als stagiaire begonnen bij de Knutselkookclub. Na haar stageperiode wilde we geen afscheid meer van haar nemen en daarom is zij nu onze vaste invalster en de begeleider van de 11plus groep op de maandag. Daisy is bij ons in dienst als pedagogisch medewerker en heeft haar MBO diploma Pedagogisch werk op zak. Dit is voor haar echter niet genoeg en zij is ondertussen ook nog bezig met het behalen van haar HBO diploma. Wat een topper! We hopen dat ze nog heel lang ons team zal versterken.