Feestje boeken Haarlem

Feestje boeken Haarlem.

Hoe werkt het?

Kijk in de agenda of de datum en het tijdstip van jou voorkeur nog beschikbaar zijn. Zit er een goed moment tussen? Dan kun je een optie bij ons nemen. Hiervoor kun je onderstaand formulier invullen. Wij kijken  vervolgens of dit tijdstip inderdaad nog vrij is en sturen binnen 24 uur een bevestiging van de optie per mail. De agenda wordt zo vaak als mogelijk bijgewerkt, maar het kan zijn dat de datum van jouw voorkeur al vol zit. In dat geval nemen we contact met je op voor een alternatieve datum.

Weet je nog niet zeker welk feestje het gaat worden of hoeveel kinderen er komen? Geen probleem! Uiterlijk twee weken voor aanvang van het feestje willen we weten of het doorgaat en één week voor aanvang van het feestje horen we graag het definitieve thema, het aantal kinderen dat gaat komen en de voornamen van de kinderen die komen.

Ik wil graag een feestje geven bij de Knutselkookclub in Haarlem

PrinsessenfeestPiratenfeestKoekjesfeestSlagroomtaartenfeestBoltaartenfeestEenhoorntaart makenKookfeestPizzafeestCakelollyfeestCupcakefeestPastafeestBonbonfeestSlijmfeestTimmerfeestJill feestjeSokpoppenfeestMozaïekfeestDecopatchfeest

Mijn gegevens zijn:


Ik wil dit feestje geven op:


De gegevens van mijn vader of moeder (tevens de contactgegevens):Schatting van het aantal kinderen en eventuele opmerkingen (allergieën etc.)

Taart of cupcakes bestellen (je kan ook zelf taart meenemen)

Ik wil cupcakes of een taart bestellen

Nee we nemen zelf wat meeJa (wij nemen contact met je op)

Extra snacks bestellen

Ik wil extra snacks bestellen

NeeJa, een zakje chips €0,50Ja, komkommer en tomaatjes €0,75

Waar kennen jullie ons van?

GoogleVia viaFlyerSocial mediaUit de buurtAnders

Overige extra opties en akkoord

Ik wil een lunch bijboeken a € 2,50 per kind (alleen op woe- en vrijdagen)Ik wil mij opgeven voor de wekelijkse nieuwsbrief

De kosten zijn €18,50 per kind, plus de kosten voor de taart of cupcakes. U kunt op de dag zelf cash betalen of bij ons pinnen (prijzen zijn in 2019 iets verhoogd door btw verhoging van 6 naar 9%)

Neem de code over

captcha