BSO Purmerend

Kook-BSO

Opzoek naar een leuke naschoolse opvang waar je kind ook nog wat van opsteekt? Binnenkort openen we de Knutselkookclub Purmerend!  Hier onder vast een korte uitleg en zodra alles rond is komt natuurlijk de uitgebreide informatie!

Uitleg over onze Kook-BSO

Tijdens onze BSO gaan de kinderen aan de slag om zelf avondeten te maken. Kinderen leren over koken door te kijken, voelen, proeven en ruiken. De koks maken kennis met verschillende smaken en ingrediënten, terwijl ze een lekkere, leuke en natuurlijk gezonde maaltijd klaarmaken. We hebben lessen toegespitst op alle leeftijden van kleuter tot tiener.

De kinderen worden door ons opgehaald van school en krijgen natuurlijk eerst wat te eten en te drinken. We gaan lekker knutselen en spelen tot het moment dat we starten we met het maken van het avondeten. Iedere maand hebben we een ander thema die in de nieuwsbrief bekend gemaakt wordt. Om 17:30 gaan we aan tafel en gezamenlijk eten. Ouders kunnen de kinderen dan tussen 18:00 uur en 18:30 uur  (na het avondeten) ophalen bij de Knutselkookclub. Indien gewenst is het mogelijk om bij het ophalen maaltijden mee te nemen zodat ook jullie als ouders zelf niet meer hoeven te koken.

Op dit moment zijn we een "gewone" kookclub dus als je nieuwsgierig bent kan je vast een keertjes komen kijken tijdens een van onze clubs!

Voor meer informatie mail je naar: purmerend@knutselkookclub.nl