Ontmoet het team

Anne

Dit is Anne, 29 jaar en sinds 2016 de franchisenemer van Knutselkookclub Amsterdam. Na haar studie Pedagogische Wetenschappen op de VU afgerond te hebben was ze helemaal klaar met de boeken en wilde ze graag in de praktijk aan de slag. Koken is haar passie, kinderen waarvoor ze gestudeerd heeft: de perfecte combi om aan de slag te gaan bij de Knutselkookclub! Anne is alle dagen aanwezig om de groep te leiden en haalt hier veel energie uit. Inmiddels is deze lieve, grappige, enthousiaste dame niet meer weg te denken bij de Baron Tindalstraat! 

Nazyra

Dit is Nazyra, 34 jaar en afgestudeerd op Cultureel Maatschappelijke Vorming.  Naz werkt nu al ruim 1,5 jaar bij ons en is een super fijne toevoeging. 

Naast de gezelligheid van het koken en knutselen met de kids vindt ze het heel leuk om haar kennis over planten, natuur en veganistisch koken met hen te delen en te merken dat daar ook interesse voor is! Door afgelopen jaar afval scheiden en het wormenhotel te introduceren op de Kookclub heeft ze het gevoel dat ze haar steentje bijdraagt aan een duurzame wereld en een stukje bewustwording doorgeeft voor een mooie toekomst. We kunnen deze rustige, lieve rots in de branding niet meer missen bij de Kookclub in Amsterdam!! 

Stuur ons een WhatsApp!

Naar welke vestiging in Amsterdam wil je gaan?

Pixeltafel

Wat gaan we doen?

We gaan met pixels en heel veel voorbeelden aan de slag om een sleutelhanger met kleine pixels en/of een magneet met XLpixels te maken.

Hoelang zijn de kinderen bezig?

+/- 30 tot 60 minuten.

Hoeveel kinderen tegelijk per begeleider?

+/- 12 kinderen.

Voor/vanaf welke leeftijd is deze activiteit?

Vanaf 4 jaar.

Stay In Touch

Be the first to know about new arrivals and promotions

Naar welke vakantiedag in Amsterdam wil je gaan?

Naar welke vestiging in Amsterdam wil je gaan?

Deze website gebruikt cookies voor de beste weergave.