Ontmoet het team

Sajonara

Mijn naam is Sajonara Prika geboren in Suriname 1986. Op mijn 11de zijn we met onze familie verhuisd naar Nederland. Ik ben eigenaresse van de vestiging Haarlem Dependance. Van oorsprong ben ik een afgestudeerde theater en dans docent. 5 Jaar geleden ontdekte ik mijn passie in koken met kinderen. Inmiddels geef ik meer dan 15 jaar les aan kinderen dus een eigen kinderopvang en kinderen leren koken is een gouden combinatie.

Ik sta dan ook 4 dagen in de week op de groep en vind het geweldig! Mijn doel is kinderen divers te leren eten. Het leren koken vind ik heel erg belangrijk voor kinderen zodat ze later wanneer ze gaan studeren een gezonde en lekkere maaltijd klaar kunnen maken.

Eva

Mijn naam is Eva Hansen en heel blij dat ik deel mag uitmaken van het nieuwe team van Knutselkookclub Haarlem dependence.

Ik ben geboren in 1958, dus wat je noemt een oudere jongere.
Mijn werkervaring van 35 jaar als leerkracht op de basisschool met kinderen van alle leeftijden en 5 jaar kinderopvang zet ik graag in. Ook ben ik trotse moeder van 2 volwassen kinderen.
Met mijn creativiteit en een vega kookopleiding denk ik dat het heel leuk gaat worden. Dat is het al!

Ik zet me met veel liefde in om deze Bso samen met Sajonara, de kinderen en toekomstige collega’s vorm te geven.
Dat kan alleen als je enthousiast wordt van kinderen en hun energie en ontwikkeling!
Ik hoop nog een aantal jaren van deze leuke club te mogen genieten!