Ontmoet het team

Emily

Mijn naam is Emily van Rijn. Oprichtster van de Knutselkookclub. Ik ben geboren in Amstelveen in het jaar 1980. In 2009/2010 heb ik, samen met mijn vriend, een lange reis door Azië en Afrika gemaakt. Tijdens deze reis heb ik onder andere een aantal maanden lesgegeven aan kinderen in Nepal via Stichting Veldwerk (www.stichting-veldwerk.nl). Door de taalbarrière werd ik uitgedaagd om deze kinderen steeds op een creatieve manier zoveel mogelijk bij te brengen. Ik heb dit met zo ontzettend veel plezier gedaan, dat ik bij terugkomst in Nederland heb besloten de Knutselkookclub op te richten. Mijn doel is om de kinderen met zo veel mogelijk plezier kennis te laten maken met verschillende producten en materialen, zodat zij hun smaak en creativiteit kunnen ontplooien. Zelf geef ik les in de Knutselkookclub Haarlem

Hanneke

Hanneke Hertogh is geboren in Sittard maar woont inmiddels al een hele tijd om de hoek bij de Knutselkookclub. Ze kent de buurt als geen ander! Hanneke heeft een passie voor het bourgondische leven en brengt haar liefde voor koken graag over aan de kinderen. Hanneke heeft de PABO afgerond en nu combineert ze het lesgeven en haar passie voor koken bij de Knutselkookclub BSO. Met haar vrolijke en oplossingsgerichte instelling heeft ze zich onmisbaar gemaakt bij de Knutselkookclub!

Peggy

In de zomer van 2020 is Peggy in ons team gekomen. Peggy woonachtig in Haarlem en geboren in 1989, is werkzaam bij ons als pedagogisch medewerker. Deze lieve creatieve dame zorgt naast koken en bakken voor nog meer knutselplezier bij de Knutselkookclub.

Petra

Onmisbaar bij de Knutselkookclub is deze vrolijke Haarlemse dame geboren in december 1980: Petra Hugtenburg. Mail je voor een reservering of loop je in de loop van de dag bij ons binnen op de club dan kom je haar vanzelf tegen en is ze altijd lekker bezig. Petra is werkzaam bij de Knutselkookclub Haarlem als office manager en zorgt voor een hoop gezellige momenten!