BSO vakantiedag

Vakantiedagen

In de vakanties organiseren wij de Knutselkookclub vakantiedagen! Kinderen zijn iedere vakantie van harte welkom tijdens onze vakantiedagen van 08:30 tot 18:00/18:30 uur. Wij maken er samen met de kinderen een leuke educatieve dag van die natuurlijk in het teken staat van koken of knutselen! Hieronder bij de informatie kun je bekijken welke leuke activiteiten er zijn in de eerst volgende vakantie. Heb je geen BSO vakantie abonnement en wil je ook gezellig een dagje komen. Geef je dan op via ons contactformulier.

 • De kinderen kunnen tussen 08:30 en 09:00 uur gebracht worden en moeten zeker 09:30 binnen zijn, omdat we met de activiteit gaan beginnen of natuurlijk op tijd weg moeten voor de activiteit.
 • Kinderen met een BSO vakantie abonnement zijn van harte welkom tijdens onze vakantiedagen.
 • Ben je wel lid van onze BSO maar heb je geen vakantie abonnement en wil je toch een dagje komen? Geen probleem! We zetten de opvanguren gewoon bij het totaaloverzicht en de vakantiedag wordt die maand extra geïncasseerd.
 • Geen lid van onze BSO maar wil je toch een dagje komen? Geen probleem!  Je kan je kind opgeven via het contactformulier.  De kosten voor de vakantiedagen zijn 65,00 per kind per dag (komt neer op € 7,20 per uur incl. alle maaltijden, reiskosten en materialen).  Deze kosten zijn dan niet op te geven aan de belastingdienst. Dat kan alleen als je lid bent van onze BSO. 
 • Wij zorgen voor een leuke leerzame dag en natuurlijk voor lunch, tussendoortjes en het avondeten dat zelf door de kinderen gemaakt wordt. De kinderen hebben dus al gegeten als ze opgehaald worden.
 • Rond 18:00 uur kunnen de kinderen weer opgehaald worden.

Week 1: 12 juli – 16 juli (maandag, dinsdag of donderdag)
Timmeren – Met spijkers, wol, hout en hamers gaan we aan de slag om een mooi kunstwerk te maken. Er kan gekozen worden uit een hartje, een ster of de eerste letter van je naam! Tussendoor hebben we genoeg tijd om te spelen en als het lekker weer is gaan we natuurlijk ook buitenspelen. Aan het einde van de dag maken we avondeten. Na het eten kunnen de kinderen dan weer worden opgehaald.

Week 2: 19 juli – 23 juli (maandag, dinsdag of donderdag)
Boltaarten maken – Eerst maken we een boltaart van biscuitdeeg. Als deze zijn afgekoeld gaan we de taart lekker vullen en bekleden met fondant. Dan kan het creatieve werk beginnen. Wat voor een taartje maak jij? We hebben heel veel voorbeeldjes maar natuurlijk kan je ook zelf een ontwerp verzinnen! Tussendoor hebben we genoeg tijd om te spelen en als het lekker weer is gaan we buitenspelen. Aan het einde van de dag maken we avondeten. Na het eten kunnen de kinderen dan weer worden opgehaald.

Week 3: 26 juli – 30 juli (maandag, dinsdag of donderdag)
Picknicken – We gaan in de ochtend lekker aan de slag om heerlijke hapjes te maken. Vervolgens pakken we alles in en gaan we op pad naar de speeltuin of een mooi veld waar we heerlijk kunnen picknicken en spelen. Aan het einde van de dag maken we avondeten. Na het eten kunnen de kinderen dan weer worden opgehaald.

Week 4: 2 augustus – 6 augustus (maandag, dinsdag of donderdag)
Picknicken – We gaan in de ochtend lekker aan de slag om heerlijke hapjes te maken. Vervolgens pakken we alles in en gaan we op pad naar de speeltuin of een mooi veld waar we heerlijk kunnen picknicken en spelen. Aan het einde van de dag maken we avondeten. Na het eten kunnen de kinderen dan weer worden opgehaald.

Week 5: 9 augustus – 13 augustus (maandag, dinsdag of donderdag)
Verfkunst – We halen alle verf, kwasten, schilderdoeken en andere materialen uit de kast en gaan als echte kunstenaars aan de slag om mooie kunstwerken te maken. Tussendoor hebben we genoeg tijd om te spelen en als het lekker weer is gaan we natuurlijk ook buitenspelen. Aan het einde van de dag maken we avondeten. Na het eten kunnen de kinderen dan weer worden opgehaald.

Week 6: 16 augustus – 20 augustus (maandag, dinsdag of donderdag)
Foamklei – De vakantie is weer op zijn einde. Tijd voor het goed bewaren van herinneringen. Iedereen krijgt een fotolijst die je mooi kan bewerken met foamklei. Hier kan je dan misschien een van je favoriete vakantiefoto’s in doen 😊 Tussendoor hebben we genoeg tijd om te spelen en als het lekker weer is gaan we natuurlijk buitenspelen. Aan het einde van de dag maken we avondeten. Na het eten kunnen de kinderen dan weer worden opgehaald.

Onze vakantiedagen zijn inclusief:

 • Materialen en ingredienten
 • lunch
 • tussendoortjes
 • avond eten
 • reiskosten
 • Voorjaarsvakantie: 20 februari t/m 27 februari

 • Meivakantie: 26 april t/m 7 mei

 • Zomervakantie:10 juli t/m 22 augustus

 • Herfstvakantie: 16 oktober t/m 24 oktober

 • Kerstvakantie: 25 december t/m 9 januari

Vakantiedag 2022

Er zijn weer vakantiedagen op maandag 3 januari, dinsdag 4 januari en donderdag 6 januari van 08:30 – 18:30. Naast spelen, knutselen lunchen en avondeten maken, gaan die dagen bakken en versieren om peperkoekhuisjes te maken