BSO vakantiedag

Vakantiedagen

In de vakanties organiseren wij de Knutselkookclub vakantiedagen! Kinderen zijn iedere vakantie van harte welkom tijdens onze vakantiedagen van 08:30 tot 18:00/18:30 uur. Wij maken er samen met de kinderen een leuke educatieve dag van die natuurlijk in het teken staat van koken of knutselen! Hieronder bij de informatie kun je bekijken welke leuke activiteiten er zijn in de eerst volgende vakantie. Heb je geen BSO vakantie abonnement en wil je ook gezellig een dagje komen. Geef je dan op via ons contactformulier.

 • De kinderen kunnen tussen 08:30 en 09:00 uur gebracht worden en moeten zeker 09:30 binnen zijn, omdat we met de activiteit gaan beginnen of natuurlijk op tijd weg moeten voor de activiteit.
 • Kinderen met een BSO vakantie abonnement zijn van harte welkom tijdens onze vakantiedagen.
 • Ben je wel lid van onze BSO maar heb je geen vakantie abonnement en wil je toch een dagje komen? Geen probleem! We zetten de opvanguren gewoon bij het totaaloverzicht en de vakantiedag wordt die maand extra geïncasseerd.
 • Geen lid van onze BSO maar wil je toch een dagje komen? Geen probleem!  Je kan je kind opgeven via het contactformulier.  De kosten voor de vakantiedagen zijn 65,00 per kind per dag (komt neer op € 7,20 per uur incl. alle maaltijden, reiskosten en materialen).  Deze kosten zijn dan niet op te geven aan de belastingdienst. Dat kan alleen als je lid bent van onze BSO. 
 • Wij zorgen voor een leuke leerzame dag en natuurlijk voor lunch, tussendoortjes en het avondeten dat zelf door de kinderen gemaakt wordt. De kinderen hebben dus al gegeten als ze opgehaald worden.
 • Rond 18:00 uur kunnen de kinderen weer opgehaald worden.

Onze vakantiedagen zijn inclusief:

 • Materialen en ingredienten
 • lunch
 • tussendoortjes
 • avond eten
 • reiskosten
 • Voorjaarsvakantie: 19 februari t/m 27 februari 2022
 • Meivakantie: 27 april t/m 8 mei 2022
 • Zomervakantie: 16 juli t/m 28 augustus 2022
 • Herfstvakantie: 15 oktober t/m 223 oktober
 • Kerstvakantie: 24 december 2022 tot en met 8 januari 2023

Week 1 25 April – 29 April: Appeltaarten bakken

Boltaarten maken – Eerst maken we een het deeg en schillen de alle appels. Hiervan maken we een heerlijke appeltaart! Natuurlijk krijgen de kinderen de taart lekker mee naar huis. Tussendoor hebben we genoeg tijd om te spelen en als het lekker weer is gaan we buitenspelen. Aan het einde van de dag maken we avondeten. Na het eten kunnen de kinderen dan weer worden opgehaald.

Week 2 2 mei – 6 mei: Huisjes knutselen

Huisje Knutselen – Met lollystokjes gaan we aan de slag om mooie huisjes in elkaar te knutselen. Wat voor huisje maak jij? Misschien een leuk huisje voor je hamster? Tussendoor hebben we genoeg tijd om te spelen en als het lekker weer is gaan we buitenspelen. Aan het einde van de dag maken we avondeten. Na het eten kunnen de kinderen dan weer worden opgehaald.

Week 1: 18 juli – 22 juli (maandag, dinsdag of donderdag)
Pixelen – De kinderen gaan aan de slag om een leuke magneet of sleutelhanger te maken. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen hebben we normale of XL pixels zodat het voor iedereen uitdagend genoeg is. We hebben tal van kleuren en voorbeelden maar de kinderen kunnen natuurlijk ook zelf een patroon kiezen. Tussendoor hebben we genoeg tijd om te spelen en als het lekker weer is gaan we natuurlijk ook buitenspelen. Aan het einde van de dag maken we avondeten. Na het eten kunnen de kinderen dan weer worden opgehaald.

Week 2: 25 juli – 29 juli (maandag, dinsdag of donderdag)
Boltaarten maken – Eerst maken we een boltaart van biscuitdeeg. Als deze zijn afgekoeld gaan we de taart lekker vullen en bekleden met fondant. Dan kan het creatieve werk beginnen. Wat voor een taartje maak jij? We hebben heel veel voorbeeldjes maar natuurlijk kan je ook zelf een ontwerp verzinnen! Tussendoor hebben we genoeg tijd om te spelen en als het lekker weer is gaan we buitenspelen. Aan het einde van de dag maken we avondeten. Na het eten kunnen de kinderen dan weer worden opgehaald.

Week 3: 1 Augustus – 5 Augustus (maandag, dinsdag of donderdag)
Picknicken – We gaan in de ochtend lekker aan de slag om heerlijke hapjes te maken. Vervolgens pakken we alles in en gaan we op pad naar de speeltuin of een mooi veld waar we heerlijk kunnen picknicken en spelen. Aan het einde van de dag maken we avondeten. Na het eten kunnen de kinderen dan weer worden opgehaald.

Week 4: 8 Augustus – 12 Augustus (maandag, dinsdag of donderdag)
Picknicken – We gaan in de ochtend lekker aan de slag om heerlijke hapjes te maken. Vervolgens pakken we alles in en gaan we op pad naar de speeltuin of een mooi veld waar we heerlijk kunnen picknicken en spelen. Aan het einde van de dag maken we avondeten. Na het eten kunnen de kinderen dan weer worden opgehaald.

Week 5: 15 augustus – 19 augustus (maandag, dinsdag of donderdag)
Slijm maken – Het wordt een slijmerig dagje! We gaan lekker aan de slag om slijm te maken deze vakantiedag. En natuurlijk gaan we daar ook lekker mee spelen. Het slijm krijgen de kinderen mee naar huis. (Geruststelling: de slijm is uitwasbaar 😉) Tussendoor hebben we genoeg tijd om te spelen en als het lekker weer is gaan we buitenspelen. Aan het einde van de dag maken we avondeten. Na het eten kunnen de kinderen dan weer worden opgehaald.

Week 6: 22 augustus – 26 augustus (maandag, dinsdag of donderdag)
Foamklei – De vakantie is weer op zijn einde. Tijd voor het goed bewaren van herinneringen. Iedereen krijgt een fotolijst die je mooi kan bewerken met foamklei. Hier kan je dan misschien een van je favoriete vakantiefoto’s in doen 😊 Tussendoor hebben we genoeg tijd om te spelen en als het lekker weer is gaan we natuurlijk buitenspelen. Aan het einde van de dag maken we avondeten. Na het eten kunnen de kinderen dan weer worden opgehaald.