Franchise

Je eigen Knutselkookclub filiaal

Wil jij ook een eigen Knutselkookclub filiaal?

BSO de Knutselkookclub is op zoek naar pedagogisch medewerkers die eigen baas willen zijn! Ligt jouw passie bij het werken met kinderen, koken en creatief bezig zijn? En wil je de controle hebben over je eigen toekomst? Dan zijn wij misschien wel opzoek naar jou!

We zoeken mensen die, gebruikmakend van ons franchiseconcept, een eigen Knutselkookclub filiaal willen en kunnen runnen. Hiervoor beschik je over ondernemersmentaliteit, heb je werkervaring in de kinderopvang en uiteraard heb je veel affiniteit met koken, creatief bezig zijn en het vieren van een feestje.

Als franchisenemer ben je zelfstandig ondernemer maar heb je het hoofdfiliaal als back-up en hulplijn. We hebben alle protocollen, handboeken en draaiboeken liggen dus je hoeft niets alles zelf uit te zoeken. We helpen je met het aanvragen van vergunningen, het schrijven van je ondernemers- en beleidsplan, het opzetten en runnen van je eigen filiaal. En natuurlijk helpen we je met de administratie, marketing en promotie.

De Knutselkookclub heeft op dit moment drie filialen in Haarlem, twee filialen in Amsterdam en een filiaal in Purmerend. We willen graag uitbreiden naar andere grote steden.

Je eigen franchise vestiging
Knutselkookclub franchise vestiging in Purmerend

Tijdens onze opvang gaan de kinderen, onder onze begeleiding, aan de slag om zelf avondeten te maken. Kinderen leren over koken door te kijken, voelen, proeven en ruiken. De koks maken kennis met verschillende smaken en ingrediënten, terwijl ze een lekkere, leuke en natuurlijk gezonde maaltijd klaarmaken. We hebben lessen toegespitst op alle leeftijden van kleuter tot tiener. Daarnaast organiseren we diverse kinderfeestjes: van slijmfeest, tot eenhoorntaartenfeest, van prinsessenfeest tot piratenfeest.

Ben je geïnteresseerd? We ontvangen graag je cv en motivatie zodat we je kunnen uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Dit kan gemaild worden naar info@knutselkookclub.nl. Ook voor vragen kan je terecht op dit emailadres.

Wie weet tot snel!

Stuur ons een WhatsApp!

Naar welke vestiging in Amsterdam wil je gaan?

Pixeltafel

Wat gaan we doen?

We gaan met pixels en heel veel voorbeelden aan de slag om een sleutelhanger met kleine pixels en/of een magneet met XLpixels te maken.

Hoelang zijn de kinderen bezig?

+/- 30 tot 60 minuten.

Hoeveel kinderen tegelijk per begeleider?

+/- 12 kinderen.

Voor/vanaf welke leeftijd is deze activiteit?

Vanaf 4 jaar.

Stay In Touch

Be the first to know about new arrivals and promotions

Naar welke vakantiedag in Amsterdam wil je gaan?

Deze website gebruikt cookies voor de beste weergave.