Franchise

Je eigen Knutselkookclub filiaal

Wil jij ook een eigen Knutselkookclub filiaal?

BSO de Knutselkookclub is op zoek naar ondernemers! Heb je ervaring als pedagogisch medewerker maar ben je op zoek naar meer uitdaging? Wij zijn op zoek mensen die middels een franchiseconcept een eigen Knutselkookclub filiaal willen en kunnen runnen.

Tijdens onze buiten schoolse opvang gaan de kinderen aan de slag om zelf avondeten te maken. Kinderen leren over koken door te kijken, voelen, proeven en ruiken. De koks maken kennis met verschillende smaken en ingrediënten, terwijl ze een lekkere, leuke en natuurlijk gezonde maaltijd klaarmaken. We hebben lessen toegespitst op alle leeftijden van kleuter tot tiener. Daarnaast organiseren we diverse kinderfeestjes: van slijmfeest, tot eenhoorntaartenfeest, van prinsessenfeest tot piratenfeest.

Als franchisenemer ben je zelfstandig ondernemer maar heb je het hoofdfiliaal als back-up en hulplijn. We helpen je met het aanvragen van vergunningen, het schrijven van je ondernemers- en beleidsplan. We helpen je met de administratie, marketing en promotie.

 

Je eigen franchise vestiging

We zijn op zoek naar mensen met ondernemersmentaliteit, ervaring in de kinderopvang en uiteraard affiniteit met koken, knutselen en het vieren van een feestje. 😉

De Knutselkookclub heeft op dit moment twee filialen in Haarlem, twee filialen in Amsterdam en een filiaal in Purmerend. We willen graag uitbreiden naar andere grote steden.

Als je interesse hebt ontvangen we graag je cv en motivatie voordat we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Dit kan gemaild worden naar info@knutselkookclub.nl

Tot snel

Stuur ons een WhatsApp!

Naar welke vakantiedag in Amsterdam wil je gaan?

Naar welke vestiging in Amsterdam wil je gaan?

Deze website gebruikt cookies voor de beste weergave.