Op Locatie

Organiseer je een bedrijfsfeest, bruiloft, evenement of beurs? De Knutselkookclub neemt alle zorg uit handen!

De Knutselkookclub op locatie!

Organiseer je een bedrijfsfeest, bruiloft, evenement of beurs? En wil je dat de kinderen zich vermaken zonder dat ouders hoeven op te letten of alles wel goed gaat? Of wil je een kinderfeestje geven op een locatie naar keuze? De Knutselkookclub neemt alle zorg uit handen! Wij hebben ruime ervaring in het geven van kook-, knutsel- en timmerworkshops, het organiseren van kinderfeestjes en natuurlijk kinderschmink. Een team van ervaren, leuke, enthousiaste en betrouwbare meiden faciliteert workshops en entertainment van twintig minuten tot meerdere uren. Kortom wij organiseren de leukste activiteiten voor kinderen op uw evenement!

School of BSO? We hebben leuke kook, knutsel en timmerlessen en zeer ruime ervaring in het geven van deze lessen op scholen.

Naast kindervermaak kunnen we ook catering en taarten/cupcakes verzorgen!

Knutselen op locatie

Kinderactiviteiten voor bedrijven en evenementen

Organiseer je een bedrijfsfeest, evenement of beurs? En wil je dat de kinderen zich vermaken zonder dat ouders hoeven op te letten of alles wel goed gaat? Ben je een winkelcentrum en wil je dat de ouders rustig kunnen winkelen terwijl de kinderen zich ook vermaken? De Knutselkookclub neemt alle zorg uit handen! Wij hebben ruime ervaring in het geven van kook-, knutsel- en timmerworkshops, het organiseren van kinderfeestjes en natuurlijk zijn we ook heel goed in het schminken van kinderen en glittertattoos.. Een team van ervaren, leuke, enthousiaste en betrouwbare meiden faciliteert workshops en entertainment van twintig minuten tot meerdere uren.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van onze kinderactiviteiten! Dat kan via kelly@knutselkookclub.nl of door een offerte aan te vragen.

Bruiloften en feesten

Organiseer je een bruiloft of een ander bijzonder feest en wil je dat de kinderen ook een mooie dag hebben? Wij hebben ruime ervaring in het verzorgen van creatieve en kookactiviteiten maar we zijn ook goed in het smincken van kinderen en glittertattoos.. Een team van ervaren, leuke, enthousiaste en betrouwbare meiden faciliteert workshops en entertainment van twintig minuten tot meerdere uren. We kunnen ook leuke kindertafels / kindercatering verzorgen zodat de kinderen zich ook tijdens wat langere diners prima zullen vermaken! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van onze kinderactiviteiten! Dat kan via kelly@knutselkookclub.nl of door een offerte aan te vragen.

Naast kindervermaak kunnen we ook catering en (bruids)taarten/cupcakes verzorgen!

decopatch kinderfeestje
Schminken op locatie

Kinderschmink en glittertattoos

Naast het geven van leuke workshops zijn we ook heel goed in kinderschmink en glittertattoos. Glittertatoos brengen we aan op de huid en blijven tot wel 3 dagen zitten. De Schmink die we gebruiken is natuurlijk makkelijk afwasbaar en allergievriendelijk. Voor zowel de sminck als de tattoos hebben we tientallen patronen dus genoeg keuze voor alle kinderen!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Dat kan via kelly@knutselkookclub.nl of door een offerte aan te vragen.

Activiteiten voor scholen en BSO

Op verschillende scholen geven we naschoolse kook-, knutsel- of timmerles. Hebben jullie op school een bepaald thema en ben je opzoek naar extra creatieve lessen bij dat thema? Wij kunnen hierbij helpen.

Voor scholen en BSO hanteren we aangepaste tarieven dus neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Dat kan via het formulier onderaan deze pagina of mail naar kelly@knutselkookclub.nl

Timmerles
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Stuur ons een WhatsApp!

Naar welke vakantiedag in Amsterdam wil je gaan?

Naar welke vestiging in Amsterdam wil je gaan?

Deze website gebruikt cookies voor de beste weergave.