Blogs

Recepten en knutselideeën voor en met kinderen

Groente racewagens
Knutselen

Groente racewagens

Deze groente racewagens zijn een leuke knutsel activiteit die ook nog eens lekker en gezond is.

Recepten

Romige frisse tzatziki dip

Deze heerlijke tzatziki kun je op veel manieren gebruiken. Als bijgerecht, dressing of dipsaus. Een groot succes bij veel kinderen en heerlijk in de zomer!

Recepten

Vaderdag pannenkoekjes met verse aardbeien

Ben je nog opzoek naar een lekker ontbijtje voor vaderdag? Deze kleine pannenkoekjes zijn super simpel om te maken, heerlijk zacht en zien er ook nog eens uit als een feestje.

Knutselen

Vaderdag pixel sleutelhanger

Deze pixel sleutelhangers zijn super leuk om te maken. Alle vaders zullen natuurlijk hartstikke blij zijn als ze zo’n mooie zelfgemaakte sleutelhanger krijgen voor vaderdag.

Recepten

Mini caprese spiesjes

Deze caprese spiesjes zijn ideaal als snack na school om de tijd tot het avond eten te overbruggen. Maar ze staan ook leuk op een borrelplank, kunnen in de lunch box of neem ze mee tijdens een gezellige picknick.

Recepten

Vegetarische kaasburger

Een hamburger met een twist. Deze vegetarische kaasburger is elke keer weer een hit bij de kinderen wanneer we deze maken.

Knutselen

Moederdag bloemen van cupcake papiertjes

Het is bijna moederdag dus tijd om aan de slag te gaan met iets moois om jouw moeder in het zonnetje te zetten. Wil jij nog iets moois voor moederdag knutselen? Dan hebben we hier een heel leuk idee. In deze blog leggen we je uit hoe je heel simpel super schattige papieren bloemen kunt maken van cupcake papiertjes.

Recepten

Oranje tompouce

Het is weer bijna koningsdag en wat eten we in Nederland altijd massaal? Oranje tompoucen! De winkels en bakkers liggen vol met deze heerlijke gebakjes. Maar hoe leuk is het om zelf aan de slag te gaan met zo’n lekkere oranje tompouce.

Knutselen

Knutsel je eigen paashaas oren

Het is alweer bijna Pasen en dat betekent een lang weekend vrij. Genoeg tijd om aan de slag te gaan met deze leuke paashaas oren! En wanneer ze klaar zijn is het tijd om de paashaas te gaan helpen!

Recepten

Paas vlechtbrood met Nutella

Bij pasen hoort natuurlijk een heerlijk uitgebreid ontbijt of een heerlijke brunch. Een tafel vol met lekkere broodjes, eieren, chocolade eitjes en verse sapjes. Ook dit heerlijke vlechtbrood met Nutella mag niet ontbreken op de paastafel. Wat is er nou lekkerder dan je zelfgemaakte brood?

Stuur ons een WhatsApp!

Naar welke vakantiedag in Amsterdam wil je gaan?

Naar welke vestiging in Amsterdam wil je gaan?

Deze website gebruikt cookies voor de beste weergave.